Diensten

Hier zijn wij goed in

Aanbouw, nieuwbouw, verbouw en renovatie


Of u nu een extra ruimte wilt toevoegen aan uw woning, een nieuw gebouw wilt laten bouwen, uw bestaande woning wilt verbouwen of een renovatieproject wilt realiseren, wij hebben de expertise en ervaring om uw aanbouw, nieuwbouw of verbouw project tot een succes te maken.

nieuwbouw Ede
Straatwerk Ede

Grondwerk, straatwerk en sloopwerk


Ook op het gebied van grondwerk, straatwerk en sloopwerk kunnen wij u helpen. Of het nu gaat om het bouwrijp maken van een terrein, het aanleggen van een solide bestrating of het veilig en professioneel slopen van een gebouw of constructie, wij hebben de kennis, ervaring en het materieel om deze taken efficiënt en vakkundig uit te voeren.

Staalbouw / dak en wandbeplating


Wij leveren hoogwaardige en duurzame staalconstructies. Denk aan een industriële hal, brug, loods of een ander type staalconstructie.


Wij kunnen diverse soorten dak- en wandbeplatingen moneteren zoals metalen dakbedekking, geïsoleerde panelen en gevelbekleding.


Wij werken met hoogwaardige materialen en moderne technieken om duurzame, energie-efficiënte en esthetisch aantrekkelijke oplossingen te leveren.

Dak en wandbeplating Ede
Asbestverwijdering Ede

Asbestverwijdering


Ons team van deskundige en getrainde professionals heeft de nodige expertise en ervaring om asbest veilig en conform de geldende wet- en regelgeving te verwijderen.


Wij hanteren strenge veiligheidsmaatregelen en maken gebruik van geavanceerde technieken en apparatuur om de risico's van asbestverwijdering tot een minimum te beperken.


Wij zorgen voor een zorgvuldige inventarisatie, verwijdering en afvoer van asbesthoudende materialen, en zorgen voor een grondige reiniging van de betreffende ruimtes.

Zonnepanelen montage


Hendriksen Totaal kan u ook helpen bij het installeren en monteren van zonnepanelen op zowel schuine als platte daken voor particulieren en zakelijke klanten. 


Wij zorgen voor een vakkundige en veilige montage van uw zonnepanelen met oog voor kwaliteit, duurzaamheid en rendement.


Bespaar op uw energierekening en draag bij aan een duurzame toekomst met onze professionele zonnepanelen montage.

Zonnepanelen montage Ede
Personeel verhuur bouw Ede

Personeel nodig?


Als u een tekort heeft aan personeel in de bouwsector zijn wij er om u te helpen. Wij begrijpen dat personeelstekorten kunnen leiden tot vertragingen en uitdagingen in uw bouwprojecten.


Wij kunnen u ondersteunen met flexibele arbeidskrachten, vakbekwame bouwvakkers, timmerlieden, metselaars, stukadoors en andere specialisten, afhankelijk van uw behoeften.


Wij zorgen voor een soepele integratie van ons personeel in uw bouwteam.Met onze expertise en snel inzetbare personeel kunnen wij u helpen om uw bouwprojecten op tijd en binnen het budget af te ronden.

Contact opnemen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u een algemene vraag? Neem dan contact met ons op of vul het contactformulier in en dan bellen wij u zo snel mogelijk.